Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Jullie bruiloft! Met recht een dag om nooit meer te willen vergeten. Het lijkt mij dan ook een eer om als bruidsfotograaf deze speciale herinnering voor jullie vast te mogen leggen! Door mijn ongedwongen stijl en spontane trouwfotografie leg ik de liefde, alle mooie momenten en de kleinste details op een natuurlijke manier vast. Zoals de dag “echt” is!

Kennis maken

Iedere bruiloft is uniek en ieder paar heeft zijn eigen wensen. Graag maak ik een afspraak om jullie te leren kennen, alle wensen te bespreken, de fotoalbums te bekijken en de bijbehorende mogelijkheden door te nemen. Aan de hand van dit gesprek maak ik geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat jullie mij leren kennen. Is er een klik? Zowel in de fotografie stijl, als op persoonlijk vlak. Op de mooiste dag van jullie leven is het wel zo fijn als je fotograaf iemand is waar je je prettig bij voelt.

Het eindresultaat

Na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie in een online galerij. Maar jullie ontvangen ook een mini fotoalbum als tastbare herinnering van jullie dag. Deze albums zijn handgemaakt en verkrijgbaar in vele kleuren en maten en geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Voor mij het mooiste en belangrijkste eindproduct van mijn werk.

Tarief Bruidreportage

Vanaf 6 uur fotografie
1250
  • Kennismakingsgesprek om al jullie wensen te bespreken
  • 6 uur aaneengesloten fotografie
  • Binnen een aantal dagen een kleine sneak preview aangeleverd
  • Ruime selectie foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie
  • Jullie foto’s in een online galerij
  • Een gratis mini album 15x15 t.w.v. €100,-
  • Levering van de foto’s binnen 6 weken

Extra opties:

Loveshoot

Een loveshoot is een leuke manier om jullie liefde, verloving of misschien wel om je huwelijksaanzoek te laten vereeuwigen met een mooie fotoreportage.

Ook is het een leuke manier om mij als fotograaf beter te leren kennen wanneer je bijvoorbeeld een bruidsreportage hebt geboekt bij mij. De foto’s kunnen jullie daarna leuk gebruiken voor de save-the-date-kaart, trouwkaart of in het gastenboek.

De locatie…? In het bos of in de stad, op de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet…?

De loveshoot duurt max. 1,5 uur en is € 165,- (dit is inclusief reiskosten en digitale bestanden)

Als je ook een bruidsreportage bij mij hebt geboekt krijgen jullie natuurlijk korting en wordt het € 125,-

Boeken?

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?