Branding

Branding

Goede fotografie doet meer voor je bedrijf dan je in eerste instantie wellicht zou denken. De manier waarop je je bedrijf presenteert zegt namelijk heel veel over de onderneming. In deze tijd waarin social media en online zichtbaarheid erg belangrijk is, is een goede professionele fotoreportage essentieel voor een complete presentatie van jouw bedrijf. Dit hoeven zeker geen saaie of formele foto’s te zijn. Ik maak graag een serie die vertelt wie jij bent en wat je doet.

Met sfeerfotografie kun je de essentie van het bedrijf tot uiting laten komen. Samen kijken we wat voor beelden het beste aansluiten bij jullie organisatie en welke zaken we het beste kunnen uitlichten. Dit kunnen we in beeld brengen door de werkomgeving, de overlegmomenten of een gezellig praatje tijdens de koffiepauzes te fotograferen. Maar ook is het waardevol om de mensen achter het bedrijf te laten zien. Zo krijgen niet alleen je website en Socials een gezicht, maar dit wordt ook door (potentiële) klanten en contacten als prettig ervaren.

Omdat iedere klant andere ideeën of wensen heeft, maak ik aan de hand van een persoonlijk gesprek met u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Alle opdrachten zijn inclusief hoge resolutie foto’s volledig nabewerkt en in een online galerij geleverd.

Boeken?

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?