Bruiloft Rino & Marion

Mijn laatste bruiloft van dit seizoen, starte ik in Elst. Het beloofde een zonnige dag te worden, maar er hing nog een spookachtige mist. Marion stond al te poppelen om in haar jurk te gaan, met hulp van haar moeder en zus werden de laatste voorbereidingen getroffen. Buiten waren de vrienden al (iets te) druk met de verrassing voor het bruidspaar… Maar gelukkig veegde ze de stoep wel even netjes voor mij aan, zodat Rino zijn Marion kon ontmoeten. Wat een prachtig plaatje zo samen!

We vertrokken naar de oude steenfabriek in Elst voor de fotoreportage, het was nog een beetje mistig maar de zon vond al snel zijn weg daar door heen. Voordat we richting Rhenen vertrokken hadden we nog 1 tussenstop in het bos, waar we de laatste plaatjes schoten.

Het bruidspaar werd door al hun familie en vrienden ontvangen bij Moeke in Rhenen, waar na de lunch de huwelijksvoltrekking mocht plaatsvinden op het heerlijke zonnige terras. De plechtigheid werd geleid door een tante van Rino, met mooie woorden kreeg zij zowel een lach als een traan bij het paar naar boven. Na het Ja-woord, had ook het nichtje van Rino een belangrijke taak, namelijk de ringen brengen. Heel erg spannend, maar ze werd dik beloond met smarties!

Vanaf moeke vertrok de trouwstoet weer terug naar Elst, waar de kerkelijke inzegening plaats zou vinden. De dienst kreeg speciale musicale  ondersteuning van Marion’s vader en zijn band. Een prachtig geluid in zo’n kerk, wat bij het paar echt binnenkwam en voor emoties zorgde.

De dag werd feestelijk afgesloten in Restaurant de 3 Zussen in Rhenen, waar er na het aansnijden van de taart, gezellig geborreld werd tot dat de BBQ aan ging en iedereen aan tafel kon. Na het diner druppelde de eerste avondgasten al binnen, en kon het feest echt gaan beginnen. Waar dezelfde vrienden s’ochtends druk waren met hun “versiering” hadden ze voor deze gelegenheid ook nog een hilarisch filmpje opgenomen om het bruidspaar nog even te pakken te nemen…. tja Rino je zal het wel verdiend hebben 

Dankzij Marions lieve zus hadden ze een spectaculaire openingsdans in gestudeerd, na dat ook deze was uitgevoerd kon iedereen de dansvloer op om het huwelijk van dit geweldige paar te gaan vieren!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp