Zwanger & Newborn

Zwanger & Newborn

Verwachten jullie een kindje, gefeliciteerd! Ben je trots op je buik of wil je je pasgeboren kindje laten fotograferen dan is een een zwangerschapshoot of newbornshoot een mooie manier om deze herinnering te vereeuwigen aan deze bijzondere tijd? Op een originele manier een “gender reveal” laten fotograferen, of een mooie foto voor op het geboortekaartje? Ik bespreek graag met jullie de mogelijkheden.

Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Er groeit een klein nieuw mensje in je buik! Dit geluk is zo mooi om te mogen vastleggen. Is het jullie eerste kindje of zijn er misschien ook grote broer(s) en zus(sen) bij? Jullie gezin groeit!

En dan is daar jullie kindje, jullie trots, zo klein, lief, zacht… ik kan nog wel even doorgaan. Alles aan dit kleine nieuwe mensje leggen we vast. Van babyhaartjes tot wiebelteentjes… knuffelen met papa en mama, broer(s) en zus(sen), we nemen overal de tijd voor, maar op het ritme van de baby. Heeft hij honger, dan gaan we eerst eten. Zit de luier vol, dan verschonen we die ook even tussen door!

branding-fotografie

Mijn werkwijze

Vooraf hebben we contact over jullie wensen en kiezen we een leuke locatie. Jullie ontvangen van mij tips en informatie voor de fotoshoot. Tijdens de shoot stuur ik jullie wel aan maar jullie mogen vooral lekker jezelf zijn en genieten van jullie samenzijn!

Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken alle foto’s in hoge resolutie in een online galerij om te downloaden. Deze foto’s kan je zelf af laten te drukken. Het is uiteraard ook mogelijk dat ik deze fotoafdrukken voor u verzorg in professionele kwaliteit.

Zwangerschap

Fotoshoot
165
 • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
 • Tijdsduur vanaf 1 tot 1,5 uur
 • 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
 • Jullie foto's in een online galerij

Buik + Baby

Fotoshootpakket
360
 • 2x Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
 • 40 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
 • Jullie foto's in een online galerij
 • 2 fotoshoots met korting
Popular

Newborn

Fotoshoot
245
 • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
 • Tijdsduur vanaf 2 tot 2,5 uur
 • 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
 • Jullie foto's in een online galerij

* Binnen een straal van 15 kilometer (vanaf mijn adres) berekening ik geen reiskosten. Daarbuiten bereken ik €0,50 per/kilometer.

Je laat niet een mooie fotosessie maken om deze foto’s daarna alleen maar op je computer, tablet of smartphone te kunnen laten zien. CN Fotografie verzorgt ook goede kwaliteit fotoafdrukken, canvasdoeken en andere bijzondere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u met uw mooiste foto pronken in huis of iemand een bijzonder cadeau geven.

Geef een herinnering cadeau

Een cadeaubon voor een fotosessie naar keuze. Is een mooi cadeau voor een mooie gelegenheid of gebeurtenis. Een blijvende herinnering voor later laten vastleggen.

U kunt zelf het bedrag bepalen en het wordt leuk verpakt in een fotolijstje.

Boeken?

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?