Bruiloft Michiel & Magda

Peaky Blinders, snoepringen, kampvuur, donuts en “a touch of blue” was de korte omschrijving van dit leuke bruidspaar!

Ergens tussen de weilanden was de Magda al volop bezig met de voorbereidingen met haar zussen thuis. De zon scheen al en het beloofde weer een heerlijke dag te worden.

De ontmoeting vond plaats in het natuurgebied de Treek bij Leusden, waar we ook al een deel van de reportage hebben gedaan. Door een klein oponthoud racende we daarnaartoe. Michiel stond al te wachten, helemaal in stijl een geweldig pak, wollen cap en een zak horloge maakte het plaatje helemaal compleet! Na wat plaatjes te hebben geschoten reden we door naar Amersfoort waar we in de mooie oude binnenstad het 2e deel van de reportage hebben gemaakt.

Na de reportage stond de hele familie en vriendenkring hun bruidspaar al op te wachten bij het oude stadhuis in Amersfoort. Het is altijd leuk om te horen hoe mensen elkaar hebben ontmoet. De ambtenaar wist het leuk te brengen, door hun snoepringen mee te brengen waar ze toentertijd hun “verkering” mee hadden bezegeld. Na het Ja-woord mocht de broer van Magda met de hamers slaan, en kwam het bruidsmeisje de echte ringen brengen rennend achter haar loopwagentje.

Buds Tolhuis was de plek waar de taart werd aangesneden. Maar de donuts en macarons mochten ook zeker niet ontbreken.  De trouwstoet ging verder naar een nabijgelegen kerkje, lief klein en verstopt in het bos. We paste er allemaal in! Weggegeven worden door niet 1 man, maar gewoon alle 5 je broers, aan de man van je dromen. De dienst was mooi persoonlijk en met een lach en een traan, begeleid door de muziek van een bandje.

Herberg t Vossegat was onze eindbestemming. Prachtig aangekleed door de Magda met zelfgemaakte versiering, lampionnen en gipskruid. De vuurkorven en BBQ stonden te branden, het diner kon beginnen! Terwijl de kids al aan de marshmallows begonnen was het voor mij tijd om weer richting Veenendaal te gaan.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp