Bruiloft Melvin & Wendy

Ook al trouw je in de zomer, je kunt altijd pech hebben met het weer. Maar we laten ons niet afschrikken door een beetje regen. De weersvoorspelling waren helaas niet al te best, regen, regen en misschien s ’middags een zonnetje….

Ik mocht starten bij Melvin, hij was zich aan het voorbereiden bij zijn ouderlijk huis, samen met de kids, 3 knappe heren waren er klaar voor!

De bruid had wel wat last van de zenuwen, maar toen de jurk eenmaal aan was en de deurbel ging kwam het helemaal goed. Samen met haar mannen stond ze te stralen, daar hadden we geen zon voor nodig!

Voor de fotoreportage vertrokken we naar Kasteel Hoekelum in Bennekom. We werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw, die mij gelijk een rondleiding door het kasteel gaf. Op deze locatie ben je op alle weersomstandigheden is voorbereid.

Ook al werkte het weer nog niet mee, zodra het droog was fotografeerde we buiten en als het weer ging regenen gingen we snel weer naar binnen voor nog meer mooie plaatjes. Daarna snel met zijn alle in de auto voor de eerste gasten zouden arriveren.

Na een gezellige borrel, mocht het hele gezelschap aanschuiven voor het diner. Tussen de gangen door hielden vaders hun speeches en deelde vrienden en familie filmpjes en fotocollage gemaakt voor het bruidspaar.

Nog even uitbuiken, de avondgasten arriveerde en iedereen zocht een plekje in de trouwzaal. Het was een mooie intieme avondceremonie met eigen uitgesproken trouwgeloftes die zorgde voor een lach en een traan. Nog een klap met de hamer… en Melvin en Wendy waren man en vrouw. Tijd dus voor champagne!

Als alle je gasten al aanwezig zijn tijdens de ceremonie, rol je gewoon van de trouwzaal, naar de feestzaal. En kan het feest direct losbarsten. De DJ stond al opgesteld en er was zelfs een feestzanger uitgenodigd. Iedereen had het onwijs naar zijn zin en gingen lekker los op de dansvloer. Het is leuk om als fotograaf zo tussen de gasten op te gaan, maar uit eindelijk kwam er toch ook voor mij een einde aan de avond. Terwijl iedereen nog vol aan het feesten was vertrok ik weer naar Veenendaal met heel veel toffe foto’s!

(Wegens privacy redenen een kleine selectie uit de fotoreportage)

Jurk: Corale

Pak: Qemmo

Kleding Kids: WE

Bloemen: Violier

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp