Over mij

CN Fotografie

Ik ben Chantal van Kessel – Nab, geboren in augustus 1987. Ik woon in Veenendaal. Zoals mijn dubbele achternaam al verklapt, ben ik getrouwd! In september 2014 mocht ik ja zeggen tegen lieve man en beste maatje Johnny! Wat dat betreft kan ik dus over alle organisatie- en bruiloftsperikelen meepraten!

Ik ben mama van Jurre en Romee en ik heb 1 trouwe collega mijn kleine grote vriendje Mylo.

"Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness"

Achter de camera

Als kind dwaalde ik al door de fotoalbums van mijn familie en als puber legde ik alle avonturen met mijn vriendinnen vast met een wegwerpcameraatje. Toen dus de beroepskeuze moest worden gemaakt, trok de opleiding voor fotografie enorm! Tijdens mijn opleiding waren natuurlijk al mijn vrienden en familieleden “de klos” om als model te figureren voor alle schoolopdrachten.

Na mijn opleiding heb ik 5 jaar werkervaring opgedaan bij een fotostudio in Veenendaal.

Sinds augustus 2013 heb ik de stap genomen om als zelfstandig fotograaf te gaan werken.
Vanuit mijn fotostudio aan huis, reis ik door heel Nederland (en graag nog verder) voor al mijn opdrachten.

Van foto’s maken word ik altijd weer enthousiast. Elke stijl heeft zijn leuke kanten. Het persoonlijke contact en de uitdaging om spontane, ongedwongen foto’s te maken in de portretfotografie. Het vastleggen van de intieme sfeer van een bruiloft tot in haar kleinste details. Mooie interieurs tot hun recht laten komen vereist weer een andere combinatie van inzichten. Ik volg graag workshops in verschillende soorten fotografie om inspiratie en nieuwe kennis op te doen. Mijn Pinterest-verslaving is trouwens ook een onmisbare bron op dit gebied.

Waar word ik blij van:

  • Groene thee, appeltaart en de hutspot van mijn moeder!
  • Wandelen met onze hond Mylo.
  • Sporten, (te compensatie van mijn liefde voor lekker eten en drinken)
  • Gezellig borrelen met vrienden.
  • Muziek, heel veel verschillende soorten muziek! En dan stiekem die hele foute, die je zo lekker hard kunt meezingen…
  • Carnaval en de uitdaging om ieder jaar weer een te gek kostuum te verzinnen. (Ik had in het zuiden des lands geboren moeten worden)