Buik + Baby fotoshoot Angela

Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen op een virtuele tour door twee geweldige fotoshoots die ik recent heb gemaakt! We duiken eerst het bos in voor een te gekke zwangerschapsfotoshoot en daarna gaan we gezellig bij het gezin thuis langs voor een newbornfotoshoot.

Dus daar stonden we, papa, mama, grote broer en ik, midden in het bos van Kwintelooijen, omringd door het geritsel van de bladeren en het getik van regendruppels op onze paraplu’s. Het was niet precies het weer waar we op hadden gehoopt, maar het resultaat was er gelukkig niet minder om!

Een aantal weken later kreeg ik het lang verwachte berichtje, de kleine meid was geboren! We begonnen met de fotoshoot en ik kon niet stoppen met glimlachen terwijl ik al die kostbare momenten vastlegde. Van knuffels op de bank tot kusjes op het voorhoofd, het was één grote knuffelfestijn! En laten we het niet hebben over de kleine gaapjes en schattige babyteentjes – mijn hart smolt gewoon.

Het beste van alles was de ongedwongen sfeer thuis. Geen gedoe met verplaatsen naar een studio, geen stress over perfecte poses – gewoon pure, echte liefde en geluk in hun eigen omgeving. En dat zie je terug in de foto’s, geloof me.

Dus aan alle ouders die misschien twijfelen over een fotoshoot thuis: gewoon doen! Het is de perfecte manier om jullie gezin te laten zien zoals het echt is, in al zijn knusse glorie.

Bedankt dat jullie mij hebben laten deelnemen aan dit intieme moment, lieve familie. Ik kan niet wachten om nog veel meer mooie herinneringen vast te leggen terwijl jullie kleintje opgroeit.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp