Bruiloft Daan & Babette

Bij aankomst werd ik opgewacht door Daan en zijn familie. Terwijl de Babette stiekem naar boven glipte net terug van de kapper… en Daan mocht natuurlijk nog niets zien! Boven werd Babette door haar zusje en moeder in een prachtige trouwjurk geholpen, nog even de finishing touch en toen mocht Daan dan eindelijk zijn bruid komen gaan bewonderen! Wat zijn ze mooi samen!

Voor dat we in de auto stapte voor de fotoshoot moest er nog even geklust worden, nu mocht namelijk eindelijk dat naambordje op deur, want als ze die avond terug zouden komen zouden ze Fam. Pijnenburg zijn!

De fotolocatie die was uitgezocht is het natuurgebied Zanderij in Maarn We begonnen met een heerlijk zonnetje, maar helaas bleek dat regenbuitje op buienradar toch over ons heen te komen. Misschien kunnen we schuilen tot het over is… maar helaas het ging toch iets harder dat gehoopt! Lieve zus van de bruid offerde haar kapsel op om door de regen de auto te gaan halen, terwijl schuilde onder een laken. Droog in de auto konden ze er gelukkig om lachen! Bij terugkomst in Veenendaal bleek hier nog gewoon het zonnetje te schijnen, geen druppel gezien.

Na nog wat foto’s te hebben gemaakt in de parkeergarage, wachten alle familie en vrienden hun bruidspaar op bij het gemeentehuis van Veenendaal, waar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden. Bij binnenkomst werd Babette liefdevol weggegeven door haar vader. En met een mooie speech van de ambtenaar volgde het ja-woord en de ringen. Babette en Daan hadden voor ook hun gelofte voor elkaar op papier gezet,  bij deze prachtige worden kon het natuurlijk niet droog gehouden worden! Wat een heerlijke ceremonie met een lach en een traan!

Voor we aan de champagne mochten werden er eerst nog wat groepsfoto’s gemaakt in Kwintelooijen, en omdat de zon nu zo lekker scheen mocht in ze nog heel even lenen voor wat extra foto’s in het bos. Om de shoot van die ochtend toch nog goed te maken.

De champagne stond al klaar bij Restaurant de 3 Zussen in Rhenen tijd om op dit mooie bruidspaar te toosten! Na de gezellige borrel was het tijd om aan tafel te gaan. Broer en zus hadden nog een mooie verrassing voor het paar, na dit te hebben vastgelegd was voor mij de dag afgelopen.

Lieve Daan en Babette wat heb ik genoten van jullie dag, ik wens jullie nog heel veel geluk en liefde toe in een hele mooie toekomst voor jullie samen!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp