Fotoalbum


CNfotografie-album07

 

Voor jullie “grote dag” is alles zorgvuldig uitgezocht, de jurk, het pak, de locatie, en de fotograaf. Een fotograaf met een stijl die jullie aanspreekt en die jullie dag tot in de kleinste details gaat vast leggen.Al deze foto’s moeten natuurlijk ook op een bijzondere manier bewaard blijven, en dan bedoel ik natuurlijk niet die USB-stick, of op jullie computer.

Jullie foto’s komen natuurlijk het beste tot hun recht in een mooi fotoalbum om aan jullie familie en vrienden te “showen”.

Na een lange zoek tocht heb ik een leverancier gevonden van fotoalbums, die mij aanspreekt. Een die prachtige producten die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn!

Er wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen en vele kleuren. In plaats van karton wordt er tussen de fotobladen pvc gebruikt. Dit houdt de pagina’s kaarsrecht, voorkomt het krom trekken, ook op langere termijn.

Door de diverse kleuren omslagen en stiksels is het mogelijk om jullie album geheel te ontwerpen passend bij jullie dag. Bijvoorbeeld door de kleuren van jullie kleding, trouwkaart of themakleuren te laten terug komen.  Alle albums zijn te bestellen in diverse formaten, van grote huwelijksalbums tot bijbehorende ouderalbums.