Liefde

Liefde

Liefde is… Iets moois en magisch en prachtig om vast te leggen. Jullie liefde voor elkaar, een intense blik, een schatterlach om dat je partner jou altijd aan het lachen kan maken. Een loveshoot is een leuke manier om jullie liefde te vieren en te vereeuwigen.

De liefde vieren met een fotoshoot? Jullie verloving of misschien wel het huwelijksaanzoek te laten vereeuwigen met een mooie fotoreportage.
Ook is het leuk een leuke manier om mij als fotograaf beter te leren kennen wanneer je bijvoorbeeld een bruidsreportage hebt geboekt bij mij. De foto’s kunnen jullie daarna leuk gebruiken voor de save-the-date-kaart, trouwkaart of in het gastenboek.

De locatie…? In het bos, in de stad, het café waar jullie elkaar hebben ontmoet…? Ik denk graag met jullie mee over een te gekke locatie.

Mijn werkwijze

Vooraf hebben we contact over jullie wensen en kiezen we een leuke locatie. Jullie ontvangen van mij tips en informatie voor de fotoshoot. Tijdens de shoot stuur ik jullie wel aan maar jullie mogen vooral lekker jezelf zijn en genieten van jullie samenzijn!

Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken alle foto’s in hoge resolutie in een online galerij om te downloaden. Deze foto’s kan je zelf af laten te drukken. Het is uiteraard ook mogelijk dat ik deze fotoafdrukken voor u verzorg in professionele kwaliteit.

Loveshoot

165
  • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
  • Duur van ca 1 tot 1,5 uur
  • inclusief 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
  • Jullie foto's in een online gallerij
  • €40,- korting bij een geboekte bruidsreportage
  • Reiskosten tot 15km *

* Binnen een straal van 15 kilometer (vanaf mijn adres) berekening ik geen reiskosten. Daarbuiten bereken ik €0,50 per/kilometer.

Je laat niet een mooie fotosessie maken om deze foto’s daarna alleen maar op je pc, tablet of smartphone te kunnen laten zien. CN Fotografie verzorgt ook goede kwaliteit fotoafdrukken, canvasdoeken en andere bijzondere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u met uw mooiste foto pronken in huis of iemand een bijzonder cadeau geven.

Geef een herinnering cadeau

Een cadeaubon voor een fotosessie naar keuze. Dit is een mooi cadeau voor een mooie gelegenheid of gebeurtenis. Een blijvende herinnering voor later laten vastleggen.

U kunt zelf het bedrag bepalen en het wordt leuk verpakt in een fotolijstje.

Boeken?

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?