Gezin en Familie

Familie
Gezin en Familie

We maken allemaal genoeg foto’s met onze mobiel, maar een echt mooie foto waar iedereen opstaat is er vaak niet. Zonde want de tijd gaat al zo snel, de kinderen worden zo snel groot of er zijn nog meer kleinkinderen bij gekomen! Hoe leuk is het om een familiefoto te laten maken van jullie kinderen, gezin of een fotoshoot van de hele familie. Een blijvende herinnering voor jezelf of om cadeau te geven?

Van de fotosessie maken we een feestje. Ik laat jullie niet ongemakkelijke poseren en “lachen naar het vogeltje”, maar ik zal wel aansturen doormiddel van kleine opdrachten. Hierdoor wil ik een ontspannen en natuurlijke sfeer creëren en op een ongedwongen manier de mooiste foto’s maken van jullie gezin en families.

Mijn werkwijze

Vooraf hebben we contact over jullie wensen en kiezen we een leuke locatie. Jullie ontvangen van mij tips en informatie voor de fotoshoot. Tijdens de shoot stuur ik jullie wel aan maar jullie mogen vooral lekker jezelf zijn en genieten van jullie samenzijn!

Na de fotoshoot ontvangen je binnen 2 weken alle foto’s in hoge resolutie in een online galerij om te downloaden. Deze foto’s kan je zelf af laten te drukken. Het is uiteraard ook mogelijk dat ik deze fotoafdrukken voor u verzorg in professionele kwaliteit.

Gezinshoot

max 6 personen of 1 huishouden
165
  • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
  • Duur van ca 1 tot 1,5 uur
  • inclusief 20 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
  • Jullie foto's in een online gallerij
  • Reiskosten tot 15km *

Familieshoot

vanaf 7 personen of meerdere huishoudens
195
  • Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
  • Duur van ca 1,5 tot 2 uur
  • inclusief 25 hoge resolutie bestanden volledig nabewerkt
  • Jullie foto's in een online gallerij
  • Reiskosten tot 15km *

* Binnen een straal van 15 kilometer (vanaf mijn adres) berekening ik geen reiskosten. Daarbuiten bereken ik €0,50 per/kilometer.

Je laat niet een mooie fotosessie maken om deze foto’s daarna alleen maar op je computer, tablet of smartphone te kunnen laten zien. CN Fotografie verzorgt ook goede kwaliteit fotoafdrukken, canvasdoeken en andere bijzondere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u met uw mooiste foto pronken in huis of iemand een bijzonder cadeau geven.

Geef een herinnering cadeau

Een cadeaubon voor een fotosessie naar keuze. Een mooi cadeau voor een mooie gelegenheid of gebeurtenis, Een blijvende herinnering voor later laten vastleggen.

U kunt zelf het bedrag bepalen en het wordt leuk verpakt in een fotolijstje.

Boeken?

Wil je meer informatie of wil je een shoot inplannen?