Referenties

Bruiloft Martijn en Anneloes

Lieve Chantal

Jij hebt onze prachtige dag vastgelegd met schitterende foto’s. Jou oog voor detail viel veel mensen op en dat blijkt ook uit het eind resultaat. Via vrienden zijn wij bij jou terechtgekomen en ik kan je verzekeren dat ook wij jou zullen aanbevelen bij andere!

We komen ongetwijfeld nog n keer bij jou terug voor een prachtige shoot.

Hartelijke groet,

Martijn en Anneloes

Bruiloft Emile & Willeke

Wij hebben CN fotografie de hele dag mee gehad op onze bruiloft. We waren heel erg tevreden. Ze was overal op tijd, had goed inzicht, let goed op maar valt niet op.

Het eindresultaat was ook super. Je mag er zelf over meebeslissen en krijgt dan een prachtig boek.

We raden CN fotografie zeker aan bij anderen!! Je krijgt een goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Zwangerschap & Newborn fotografie Fam. Drabbels

Wat was het leuk, 2 keer een fotosessie bij jou. De eerste keer met z’n drietjes voor de dikke buik. Wat een lol en toch ook hard werken om onze peuter de juiste kant op te laten kijken. Maar het harde werken is beloond en hangt te pronken in de babykamer. De tweede keer met z’n viertjes om ons lieve kleine meisje vast te leggen. Wat was het warm in jouw studio en dat vond zij ook, ze wilde maar niet ontspannen dus in de herkansing bij ons thuis met na weer een heleboel geduld een prachtig resultaat. Je geduld en flexibiliteit met die kleintjes is echt heel fijn en zorgt voor een ontspannen, gezellige sfeer. Wij kijken met veel plezier terug op beide shoots en zullen je van harte aanbevelen bij onze familie en vrienden.


Groetjes,
Bart, Linda, Noah & Livia Drabbels

Bruiloft Arien & Liseon

Chantal heeft op 6 september 2014 onze bruidsreportage verzorgd.

Ze kwam bij ons thuis, wij konden onze wensen kenbaar maken en we kregen haar portfolio betreft het ‘bruidswerk’ te zien. Dat gaf ons al een goed gevoel, je ziet de fotograaf die je mooiste dag van je leven komt vastleggen.
De dag was schitterend, net als de foto’s die ze heeft genomen. Chantal heeft geluisterd naar onze wensen en heeft hier ook rekening mee gehouden. Geen standaard reportage, maar passend bij ons als persoon en wensen.
Ook met onze kinderen ging ze leuk mee om, even een grapje, dus een glimlach en klik, weer een mooie foto.
Wij bevelen CN fotografie van harte bij u aan!!

Groet,

Ariën & Liseon Noorlander
Uit Lunteren

Loveshoot, huwelijk, buik en baby-shoot Fam. van Kessel

Eerste keer dat wij, me partner en ik bij CN Fotografie kwamen was super leuk en gezellig, ze zit vol leuke idee om leuke foto’s te maken. Wij hebben foto’s van ons samen gemaakt in haar studio. Uiteindelijk heeft zij voor ons ook trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s en babyfoto’ss gemaakt. En nu staat de fotosessie om foto’s te maken van onze zoon (1,5jr) alweer ingepland 😉


Wij raden CN fotografie bij iedereen aan! En dat blijven we zeker doen.
Groet!