De mogelijkheden

De mogelijkheden

Wil je een mooie foto van je kids, je familie, je grote liefde of van je mooie zwangere buik? Ik bied verschillende fotoshoots aan, voor welke kies jij?

Gezin & Familie

We maken allemaal genoeg foto’s met onze mobiel, maar een echte mooie foto waar iedereen opstaat is er vaak niet. Zonde want de tijd gaat al zo snel, de kinderen worden zo snel groot of er zijn nog meer klein kinderen bij gekomen! Hoe leuk is het om een fotoshoot te laten maken van jullie kinderen, gezin of de hele familie. Een blijvende herinnering voor jezelf of om cadeau te geven?

Meer informatie?

Zwanger & Newborn

Verwachten jullie een kindje? Van harte gefeliciteerd! Ben je trots op je buik of wil je je pasgeboren kindje laten fotograferen als een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd. Op een originele manier een “genderreveal” laten fotograferen, of een mooie foto voor op het geboortekaartje? Ik bespreek graag met jullie de mogelijkheden.

Meer informatie?

Liefde

Liefde is… Iets mooi en magisch en prachtig om vast te leggen. Jullie liefde voor elkaar, een intense blik, een schaterlach om dat je partner jou altijd aan het lachen kan maken. Een loveshoot is een leuke manier om jullie liefde te vieren en te vereeuwigen.

Meer informatie?