Portretfotografie


Wil je een mooie foto van je kids, je huisdier, je gezin of de hele familie? Een mooie foto voor je zelf of om cadeau te geven? Het kan allemaal.

Tijdens de fotosessie maken we verschillende foto’s, eventueel met diverse kledingstukken en accessoires. In de studio is er een witte, grijze of zwarte achtergrond.
Hier is plaats voor maximaal 10 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om de fotosessie op een andere leuke (buiten) locatie te doen.

Na afloop van de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden bewerkt en krijgt u in hoge resolutie gemaild. Deze foto's kunt zelf af laten te drukken, het is ook mogelijk dat ik fotoafdrukken voor u verzorg in professionele kwaliteit.

Tips

  • Voor de foto is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen. Bijvoorbeeld iedereen een stoere spijkerbroek met een wit shirt of blouse.
  • Wil je de foto in zwart/wit of sepia trek dan liever geen zacht blauw of roze aan.
  • Drukke printjes of opvallende kleuren kunnen de aandacht op de foto erg afleiden.
  • Twijfel je over kleding en accessoires, neem gewoon een tas vol mee!

Prijzen

Portret-fotosessie € 120,- *

  • Fotosessie in de studio of op locatie.
  • Inclusief 20/25 digitale bestanden in hoge resolutie.

Fotosessie op locatie (reiskosten) 

Binnen een straal van 15 kilometer (vanaf mijn adres) berekening ik geen reiskosten. Daarbuiten bereken ik €0,50 per/kilometer.

* Betaling is na de fotosessie, voor aflevering van de foto's (dit mag contant of per overboeking)

Je laat niet een mooie fotosessie maken om deze foto’s daarna alleen maar op je pc, tablet of smartphone te kunnen laten zien. CN Fotografie verzorgt ook goede kwaliteit fotoafdrukken, canvasdoeken en andere bijzondere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u met uw mooiste foto pronken in huis of iemand een bijzonder cadeau geven.

Voor fotoafdrukken, canvas of andere nabestellingen verwijs ik u naar de link afdruk mogelijkheden op de site.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.