Bruiloft Saeed en Anja


CNfotografie_-5

Na enige stres bij de kapper, verscheen mijn bruid Anja bij haar ouderlijk huis, snel met moeder en zus naar boven voor “de jurk”! Samen met hun dochtertje in een prachtige prinsessen jurk, werden ze op gehaald door Saeed en hun zoon. De heren waren ook in een mooi pak gestoken. Zo vertrokken we naar de fotolocatie aan de Slaperdijk, waar op dat moment de paarse heide in zijn volle glorie in bloei stond.

Na de fotoshoot pikte we nog snel even een broodje thuis op waar in middels ook Saeeds familie was gearriveerd. Waarna we in 1 stoet naar het Stadhuis in Wageningen vertrokken. Het was een leuke ceremonie, Anja kletste vrolijk (en misschien ook een beetje van de zenuwen) gezellig mee met de ambtenaar van de burgerlijke stand. En waar waren die trouwringen ook alweer…… oja nog in de auto…..! Na dat ook de ringen waren uitgewisseld en het bruidspaar had getekend, mochten ook de kids hun eigen naam op de akte schrijven, want nu waren ze namelijk 1 mooi gezin samen.

Dit werd gevierd in de Veenderhoeve in de Klomp. Waar naar het taart snijden nog een gezellige borrel volgde. Na dat het kersverse bruidspaar en hun daggasten aan tafel gingen voor het diner, was het voor mij tijd om afscheid te nemen.

Lieve Saeed en Anja met jullie lieve kids, ik wens jullie samen heel veel geluk, en ik vond het erg leuk jullie dag te mogen vast leggen!