Bruiloft Martijn & Anneloes


Je trouwdag, dat is een dag waar Martijn en Anneloes al heel lang naar uitkeken! Alles was tot in de puntjes voorbereid, maar het weer heb je nooit voor het zeggen. hadden hun even geluk! Ze hadden net zulk prachtig zomer weer als hun goede vrienden Micheal en Bernadette, van wie ik hun bruiloft vorig jaar mocht fotograferen.

Maar al heb je alles zo goed voorbereid, helaas gaat er ook wel eens iets mis, vooral op het laatste moment… De trouwauto was kapot, maar geen nood! Papa van de bruid had ook een mooie auto, en reed zijn dochter en aanstaande schoonzoon graag naar de plaats van bestemming.

De trouwceremonie vond plaats op het prachtige landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Dankzij de persoonlijke touch van trouwambtenaar Simone Beijer, was het een mooie maar ook emotionele ceremonie.

Gelukkig kreeg ik hulp, van hun schattige bruidsjonkertje en neefje. Als fotograaf in de dop, deed hij mij na tijdens de ceremonie met zijn “lucht”camera… (en zat hij ook op de grond voor het bruidspaar) schatje!

Na de ceremonie was het tijd om buiten in het zonnetje te genieten van de bruidstaart, gemaakt door hun vriend en bakker bij de bombardon. Martijn mocht de champagne sabreren, na het zwaaien met de sabel, (in 1 keer goed!)vloeide champagne rijkelijk.

Nog wat laatste shots van de mooie gedekte tafel in de oranjerie voor het diner, was het voor mij weer tijd om naar huis te gaan.

Lieve Martijn en Anneloes, bedankt dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen. En ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe in jullie mooie toekomst samen!