Bruiloft Johan en Mendy


CN_bruidsfotografie_J&M-17

Naar veel heen en weer ge-app, over het weer, de fotolocaties etc. Was de grote dag dan eindelijk daar! De dag starte ik bij de nog vrij relaxte bruid, maar toen ze haar jurk eenmaal aan mocht begonnen de zenuwen toch wel een beetje te komen. Wat zag ze er mooi uit en haar dochtertje Tessa ook, de grote meid had heel stil gezeten bij de kapster en vond het ook allemaal wel spannend wat er ging gebeuren.

De dames werden opgehaald door Johan en hun zoontje Thijs, beide heren waren ook in een mooi pak gehesen en klaar voor de grote dag. Na de lunch vertrok dit leuke gezin met zijn 4tjes in hun geweldig Volkwagen busje naar de fotolocaties.

Het eerste deel van de fotoreportage vond plaats in de oude industriële Ritmeesterfabriek in Veenendaal, hier waren ook de kids bij aanwezig. Daarnaar reden wij door naar Wageningen om deel 2 van de reportage in de botanische tuinen van het Belmonte Arboretum, waar in het voorjaar de bloesems prachtig in bloei staat.

De huwelijksvoltrekking vond plaats in kasteel Huize Scherpenzeel waar inmiddels ook alle familie en vrienden zich hadden verzameld. Na een volmondig JA, mocht Tessa de ringen brengen, wat deed ze dat goed! Toen ook de handtekening op papier stonden kon het kersverse bruidspaar niet wachten om daar een toost op uit te brengen! Onder het genot van de champagne en de bruidstaart borrelde het gezelschap heerlijk buiten in het door gekomen zonnetje. Toen ook de groepsfoto’s en de gedekte tafels waren vast gelegd door mij was het tijd om weer richting Veenendaal te vertrekken.

Lieve Johan en Mendy, ik hoop dat jullie hebben genoten van deze prachtige dag! Ik hoop dat jullie met zijn 4tjes voor altijd dit stoere en geweldige gezinnetje zullen blijven!!!