Bruiloft Johan & Bianca


Ik ontmoeten Johan en Bianca in het van der Valk hotel in Veenendaal, hun humeur was uiterst zonnig! Dat konden we van het weer helaas niet zeggen, daarom hebben we een deel van de fotoreportage op het overdekte parkeerdek gedaan. Waarna we binnen verder zijn gegaan, om op te warmen!

De huwelijksvoltrekking vond plaats op het oude Raadhuis in Rhenen. Het was een mooie ceremonie met een lach en een traan. Hierna vertrokken we met zijn alle richting Kwintelooyen waar we tussen de regenbuitjes door het huwelijk hebben gevierd met champagne en gevulde koeken. Terwijl de daggasten schuilden in de bus, vertrokken wij gewapend met paraplu’s en roze klompen het bos in voor nog wat mooie reportage foto’s.

Aan het einde van de middag werden de gasten verrast met nog een leuke activiteit. De mooie pumps mocht worden in geruild voor een paar witte sokjes en bowlingschoenen! Na dat ik de “eerst bal” van Johan en Bianca had vast gelegd was voor mij de dag afgelopen, maar het bruidspaar en hun gasten zijn nog even door gegaan!

Johan en Bianca bedankt dat ik jullie bijzondere dag mocht komen fotograferen!