Bruiloft Gerard & Sabine


CNfototgrafieGerard&Sabine20

Ik was weer eens ouderwets zenuwachtig…. Ik mocht de bruiloft van mijn goede vrienden Gerard en Sabine fotograferen. Dat is toch wel extra special! Voor deze gelegenheid zat ik dus ook al om 7.00 uur bij de kapper!

De dag begon bij de bruid die ook al in de krullers zat en make-upje kreeg van haar vriendin Mariska van L’Artista. Gelukkig was ik niet de enige met de zenuwen, de bruidegom kon er ook wat van 😉 Na dat ook bij Gerard het pak aan was en de haren gestyled, mochten ze elkaar dan eindelijk zien!

De fotoshoot begon in Gerards stamkroeg Cafe Entree, waar hij al van jongs af aan biljart speelt. Ook zijn we nog in het Transferium in Barneveld, en het park rond om Kasteel Schaffelaar geweest voor de foto’s.

De huwelijksplechtigheid vond plaats in de prachtige na bijgelegen Oranjerie. Het was een bijzondere plechtigheid, het bruidspaar wilde graag de zege van God over hun huwelijk vragen, dus volgde er aansluitend nog een kleine kerkelijke inzegening plaats. De mooie zang van Sabine’s zusje zorgde bij vele kippenvel en natte ogen… Zelfs ik had stiekem de tranen in mijn ogen (achter m’n camera) Wat een prachtige en persoonlijke plechtigheid!

Hierna was het tijd voor taart champagne en groepsfoto’s… lang leven mijn statief en afstandsbediening want je als daggast/fotograaf moet je daar natuurlijk ook bij op!

De Cigar & Whiskey bar kon natuurlijk niet ontbreken, als de bruidegom een liefhebber hier van is… Voor mij een goede rede om het te gebruiken als leuk detail in de foto’s..

Na de BBQ verdween mijn camera in de tas en kon ik ook van het zonnetje, drankjes en de mooie dag genieten. Het feestje duurde nog tot in de late uurtjes.. maar goed dat ik daar geen foto;s meer van heb!

 

Gerard en Sabine, ik vond het heel speciaal om jullie dag te mogen vast leggen, heb het met liefde voor jullie gedaan! -xxx-