Bruiloft Gerald & Anne-Wil


Hoe leuk, mijn buurtjes gaan trouwen en ik mag dat komen fotograferen! Ik hoefde die ochtend dus ook niet zo ver, althans nog wel even langs het ouderlijk huis van de bruidegom voor zijn voorbereidingen, maar dat kon op de fiets! Daarna snel weer terug naar huis, om bij de bruid/buurvrouw aan te bellen. Met hulp van haar moeder en zusjes werd ook zij in haar trouwjurk geholpen en kon de dag gaan beginnen!

Als gymleraar en schooljuffrouw moet je natuurlijk wel even naar school komen in je mooie prinsessenjurk en mooie pak! Met luid gezang werden we ontvangen door de kids, collega-juffen hadden allemaal spellen bedacht waar de rivaliteit tussen de jongens en de meiden hoog op liep. Na de cadeautjes van de kids was het tijd om verder te gaan.

De reportage vond plaats in het park bij Kasteel Schaffelaar in Barneveld, de bomen waren al in herfstkleuren, maar de temperatuur was zeker niet herfstig te noemen.

Ook wilde het paar nog een wat industriĆ«lere locatie, daarvoor gingen we naar het Transferium in Barneveld, wat wel een kleine zoektocht met zich mee bracht vanwege vele weg afsluitingen. Eenmaal daar aangekomen, nog snel wat foto’s kunnen maken voordat we terug naar de trouwlocatie moesten.

De huwelijksplechtigheid vond plaats in Kasteel de Schaffelaar. Het was een bijzondere plechtigheid, nadat het bruidspaar voor de burgerlijke stand was getrouwd, verzorgde de ouders van Anne-Wil ook nog voor een persoonlijk woord, in de naam van God.

Na de ceremonie, stond buiten in het zonnetje de champagne en taart al te wachten! Na de groepsfoto’s kon het hele gezelschap verder borrelen in de tuin tot dat het tijd was voor het diner. Wat voor mij het einde de dag betekende!

Snel naar huis omgekleed en nog een heel leuke feestje met jullie gevierd!!!